Blog DLX Laars
Raptor Icoon Blog
Geschreven door Raptor
14 April 2023

Dit is de perfecte laarzen voor het ruige terrein

Products, Tips and Advice

Deze groene Raptor DLX laarzen is de lichtgewicht laars die comfort en goede tractie biedt tijdens jouw vistrips. De voering in de laars zorgt ervoor dat jouw voeten warm blijven tijdens de koudere maanden tot wel -30˚C. Beschikbaar in de maten: 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 and 48.

Met de Raptor Laarzen DLX trotseer je ook de ruigere terreinen, want de laars is voorzien van een verstevigde punt bij de tenen. Zo blijven jouw tenen extra beschermd bij outdoor activiteiten.

Voordelen van de Raptor Laarzen DLX

  • Lightweight – De laars is gemaakt van lichtgewicht materialen, zodat je moeiteloos kunt bewegen over modderig terrein of door water.
  • Warm – Dankzij de uitneembare binnenvoering blijven je voeten warm, zelfs in temperaturen tot wel -30˚C.
  • Verstevigde neus – De laars is voorzien van een verstevigde neus, waardoor je tenen extra beschermd zijn tijdens outdoor activiteiten.
  • Heelkicker – Na het doorlopen van modderig terrein is het geen probleem om de laarzen uit te trekken. Met de handige heelkicker kun je de laarzen gemakkelijk uitdoen zonder je handen vies te maken.
WEB 898 0024 270 Raptor Boots DLX Maat 48 Groen V03

Welke maat laarzen heb ik nodig?

Voor het bestellen van de Raptor Laarzen DLX raden wij aan om één maat groter te bestellen dan je normale schoenmaat. Dit voorkomt dat de laarzen te strak zitten wanneer je bijvoorbeeld dikke sokken draagt en trek je snel en eenvoudig je laarzen aan wanneer je in actie moet komen. De laars is beschikbaar in de maten: 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 and 48.

Tips voor het onderhouden van jouw laarzen

Heb je door de modder gelopen? Dan is dat geen probleem! De laars trek je eenvoudig uit door kracht te zetten op de heelkicker, waardoor je handen schoon blijven.

Verwijder en was de binnenvoering

De Raptor Laars DLX is ontworpen met een handige uitneembare binnenvoering, waardoor het reinigen een eitje is. Je kunt de binnenvoering gemakkelijk schoonmaken door deze te wassen op maximaal 40˚C. Vervolgens kun je de binnenvoering laten drogen op kamertemperatuur. Let op: de binnenvoering is niet geschikt om te drogen in een wasdroger.

Spoel af met schoon zoet water.

Na het verwijderen van de binnenvoering van de laars, kun je de laars eenvoudig afspoelen met schoon water om het meeste vuil weg te spoelen. Eventuele achtergebleven vuilresten kunnen gemakkelijk worden verwijderd met een spons of een zachte borstel.

Laat drogen op kamertemperatuur

Het is van groot belang om zowel de laars als de binnenvoering goed te laten drogen voordat je de laars opbergt. Plaats ze op een droge plek bij kamertemperatuur om schimmelvorming te voorkomen en je laars in optimale conditie te houden.

Anderen bekeken ook

Carp Den Bosch 2024: Raptor en RCG zijn erbij

Carp Den Bosch 2024: Raptor en RCG zijn erbij

Vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 januari 2024 is het zover: Carp Den Bosch 2024! Bereid je voor op een weekend gevuld met passie voor karpervissen in de Brabanthallen. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen op dit fantastische evenement. We nodigen je van...

Ga goed voorbereid het water op met deze 3 stappen

Ga goed voorbereid het water op met deze 3 stappen

Controleer de ventielen Het regelmatig controleren van de (overdruk)ventielen van jouw rubberboot is misschien geen spectaculaire taak, maar het is van belang om ervoor te zorgen dat je boot veilig en efficiënt blijft varen. De ventielen zijn immers de poorten...

Het Nylon waadpak: Een waadpak voor ieder budget

Het Nylon waadpak: Een waadpak voor ieder budget

Het Raptor Nylon Waadpak biedt bescherming en comfort tijdens het vissen. Het is gemaakt van lichtgewicht nylon materiaal en voorzien van verstelbare schouderbanden en een verstelbare riem. Ook heeft het pak een handig opbergvak aan de voorzijde ter hoogte van de...

Shopping cart0
There are no products in the shopping cart
Continue shopping